Charlie / Brun

Eventuelle negative behandling af en person af farve er værd at undersøge for racisme. Ignorer historien, hvis du vil, men uden fastholde sig selv, vil status quo ikke findes. Med hensyn til det varsomt, og give mindretal gavn for tvivl repræsenterer det absolutte minimum af menneskelig anstændighed.

Og så er det rimeligt at momentant undre sig, hvis Chris Browns dvælende ry som en ikke-så-dejlig fyr har noget at gøre med det faktum, at han er også en sort fyr. Hvis hans Rihanna-bashing var en isoleret hændelse i en ellers pletfri track record så kan det være nemmere at foretage denne sag. Men hvad jeg sagde om Brown et år og et halvt siden gælder: han er en hård person at kunne lide. Dette er udelukkende baseret på hans opførsel - på dette tidspunkt, den eneste farve den fyr kunne være at forbedre hans offentlige profil er usynlig. Hans charmlessness spænder hans tidligste offentlige adresse overfald, hvor han syntes mere fokuseret på, hvordan det kan påvirke hans karriere end i at udtrykke ansvarlighed, en nylig en, når han omtalte det som en \ "uheld \" (som den slags forklaret væk med en kæde, der siger, \ "Ups! \"?). Ind imellem har der været klynker over en dommers ordre om at holde sig væk fra Rihanna og muligheden for ham at blive, slurk, en \ "mixtape kunstner. \" Der var en episode, hvor han hånede Raz B's påståede seksuelle misbrug på Twitter ved at kalde ham en \ "pik i da booty røv lil dreng, \" og derefter, da hans fans tog undtagelse, tilbød han, \ "Jeg er ikke homofob! Han er bare respektløst! \" snæversyn, trods alt, handler om retten.

Folk har påpeget, at det offentlige synes at være plukke favoritter i vores pulje af kendis kvinder piskeris - Charlie Sheen er go-to guy til at illustrere opfattes race fundament i anti-Brown følelser. I Anna Holmes 'store New York Times op-ed, \ "The Disposable Woman \" (som jeg ellers er enig med), skrev hun, \ "Privilegiet gives velhavende hvide mænd som Charlie Sheen må ikke være en særlig nyt punkt, men Det er en vigtig alligevel Lindsay Lohan og Britney Spears er uendelighed spottede for deres somme nedsmeltninger og manglende professionalisme på settet. R & B-stjernen Chris Brown blev lavet en veritabel paria efter at slå sin lige, hvis ikke mere, berømt kæreste, sangerinden . Rihanna deres karriere har alle lidt, og forståeligt så \ "Måske en Times læser sig selv, Brown gentog den følelse i dag, da efter hans vindue-smadrer raserianfald på Good Morning America, han tweeted: \". Jeg er så over mennesker bringer dette sidste lort op! Men vi prise Charlie Sheen og andre celebs for der lort. \ "Hvis du læser dette som en bøn om retfærdighed, Browns ord lyde som dem, et barn, der ikke kan vikle hovedet omkring det faktum, at ikke alle ønsker at fejre sin afføring som hans mor gør.

De ting er, at meget få er roser Charlie Sheen for hans \ "bullshit \" (som jeg antager refererer til hans omfattende historie af misbrug). Som Holmes påpege, er, hvad folk faktisk har gjort overse det. En stor grund hertil er, at Sheen har gjort det nemt at overse. Hans præstation kunst er fascinerende i sig selv. Sheen's medie-mesterskab er savant-lignende og hans måde med ord er djævelsk. Chris Brown, en professionel forfatter, hvis du mener hans albums 'kreditter, ville være heldig i hele sin karriere til at snuble en gang på noget så absurd smart som den lort, der bare ruller Sheen's tunge (i modsætning Sheen, får jeg fornemmelsen af, at Browns bussemænd og hjerne er de samme alder). Og det er at sige noget om, at de kvinder, der Sheen har været beskyldt for forrående ikke er nær så offentligt elskede som Rihanna. Alle fortjener at leve et liv uden misbrug ens, men det faktum, at sagen er, at hvis du såre en superstjerne, kan du forvente super-store tilbageslag.

Ikke at super-store tilbageslag er, hvad Brown har modtaget. Ja, hans salg tog en lille, momentane hit. Ja, han har sin modstandere, men han har også en legion af loyale fans, der frigøre tvivlsom grammatik og vage bibelske referencer i det øjeblik, nogen antyder Browns afføring er mindre end prisværdige. I det forløbne år, han har haft tre Top 20 hits på Billboard 100, og tre top 5 hits på Billboard's R & B chart (herunder nr. 1 \ "Deuces \"). Det ville ikke være overraskende, hvis han solgte ud en tur på størrelse med Sheen's kommende en (efter alt er Sheen ikke fylde stadioner, men teatre). I betragtning af den konsekvente middelmådighed af Brown's produktion og tynde hans stemme, er den fyr klarer sig fint. Hans job giver ham en obskøn mængde penge og evnen til at gøre, hvad han siger han elsker på en national scene. Hans arbejde i hans andre foretrukne medie, den opblussende, jævnligt bliver landsdækkende, også. Hvis opmærksomhed er den nederste linie eller i det mindste tæt på det, er blevet rost for sin bullshit er præcis, hvad Brown oplever. Hvis det ikke er ved at vinde, ved jeg ikke hvad er.

Ingen kommentarer: