ddr.dk


Jeg har lige stiftet bekendskab med en ny butik, og hold da op! Den slog benene væk under mig.
Det er butikken ddr.dk som ligger på holbergsgade 241057 københavn k. Den har speciaæliseret sig i moderne møbler fra top desigener fra det 20. århundret.
Hvis du mangler inspiration er den helt sikkert et besøg værd. Se mere på http://www.ddr.dk/

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg skriver til dig, fordi jeg vil invitere dig til at kigge forbi www.decorate.dk, Decorate.dk er et nyt online community, som sætter fokus på kunst, design og boligindretning. Jeg håber du har lyst til at omtale siden på din blog.

Med Decorate.dk ønsker vi at skabe et alternativ til trykte boligmagasiner. På Decorate.dk sætter brugerne dagsordenen, deres boligreportager, tips og idéer udgør kernen på hjemmesiden og giver rig mulighed for at finde inspiration.

Rækken af funktioner på Decorate.dk er lang og kan overordnet opdeles i tre grupper: brugernes indhold, eksperternes blogs, og artikler.
Alle brugere får deres egen profilside med mulighed for at lave boligreportager, beskrive indretningsprojekter i miniblog, samt dele erfaringer og tips i forum.
Vi har engageret en stribe eksperter inden for forskellige områder, der relaterer sig til boligindretning. Disse skriver hver en blog, som kan inspirere og forhåbentlig også oplyse sidens brugere.
Sidst men ikke mindst har vi gennem en aftale med Politikens Forlag fået mulighed for at offentliggøre ca. 450 artikler fra forlagets anerkendte håndbøger.